مطالب مرتبط:
لازانیای رولی بوقلمون

لازانیای رولی بوقلمون

لازانیای رولی بوقلمون - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی آکایران :مجله آشپزی مثبت: ...

کیک قهوه و گردو

کیک قهوه و گردو از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. ...

کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

دستور پخت میگوی پیچیده شده در ژامبون بره

دستور پخت میگوی پیچیده شده در ژامبون بره

دستور پخت میگوی پیچیده شده در ژامبون بره -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذ ...

دستور پخت خوراک ماهی مرکب پر شده با میگو

دستور پخت خوراک ماهی مرکب پر شده با میگو

دستور پخت خوراک ماهی مرکب پر شده با میگو -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غ ...

دلمه فلفل سبز با ماهی

دلمه فلفل سبز با ماهی

دلمه فلفل سبز با ماهی - آشپزی آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی دلمه فلف ...

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی  با طبع خنک و سبک و سریع الحضم را در منوی پیشنهادی خود جای نمیده ...

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی  با اینکه ...

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش- آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   آشپزی لوییزیانا که بخشی از آن با نام کاهون ...

کوفته پنیری؛ فینگرفود لذیذ و خوشمزه

کوفته پنیری؛ فینگرفود لذیذ و خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی: کوفته پنیری یک فینگرفود ساده و فوق‌العاده خوشمزه است که خیلی خیلی آسان تهیه می‌شود و با کمی تزیین شکل بسیار زیبایی هم پیدا می‌کند. از کوفته پنیری می‌توانید به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده کنید یا آن را در یک دیس بزرگ بچینید و به عنوان ...

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

این روزها تزیین میز تولد چه برای بچه ها و چه برای بزرگ ترها خیلی باب شده اما در صورتی که قرار باشه همه تزیینات ائم از کیک و شیرینی و ... رو بخریم هزینه ی زیادی باید پرداخت کنیم، در صورتی که خودمون میتونیم توی خونه با صرف کمی حوصله و سلیقه خیلی ...

خواص ذرت بوداده پفیلا در شیردهی + خواص ذرت بوداده در طب سنتی

خواص ذرت بوداده پفیلا در شیردهی + خواص ذرت بوداده در طب سنتی

خواص ذرت بوداده پفیلا در شیردهی + خواص ذرت بوداده در طب سنتی خواص ذرت ...

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت 22 دقیقه 4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان) به سیب زمینی سرخ شده با ...

آش رشته مجلسی

آش رشته مجلسی

برترین ها: آش رشته یک غذای ایرانی معروف و خوشمزه است. حتما شما هم در دورهمی‌های خانوادگی یا در هوای سرد زمستان این آش را امتحان کرده‌اید و از خوردن آن لذت برده‌اید. در اینجا برایتان طرز تهیه آش رشته مجلسی و همچنین مدل های تزئین آن را آورده ایم.   مواد لازم   ...

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

ایده های زیادی برای تزیین سالاد فصل مجلسی وجود دارد و شما می توانید با کمک این ایده ها سالاد های فصل را به زیبایی برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی های مختلف تزیین کنید.  ...

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:با مصرف مرتب از این سالاد خوش طعم، سلامتی خود را تضمین کنید. ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.