مطالب مرتبط:
کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

پنکیک بدون تخم مرغ

پنکیک مواد لازم: ۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتنجایگزین تخم مرغ معادل یک عدد تخم مرغ کامل ( دو و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی،یک و یک دوم پیمانه نشاسته تاپیوکا، دو سوم پیمانه بکینگ پودر،یک سوم پیمانه جوش شیرین)۲۵۰ میلی لی ...

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

آموزش درست کردن هات داگ مک و پنیر

آموزش درست کردن هات داگ مک و پنیر  بشما روش تهیه هات داگ مک و پنیر را آموزش میدهیم که میتوانید در ادامه روش تهیه آنرا مشاهده کنید و از خوردنش لذت ببرید.    – تعداد: 8 نفر – زمان آماده سا ...

روش درست کردن ساندویچ دوروم پلو و کوفته

روش درست کردن ساندویچ دوروم پلو و کوفته  اگر برای رفتن به محل کار و پیک نیک میخواهید ساندویچ درست کنید ما بشما روش تهیه بهترین ساندویچ را آموزش می دهیم. این کوفته هاي گوشت رابه صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست ...

سالاد سیب زمینی آمریکایی

سالاد سیب زمینی آمریکایی

وب سایت کرمانی: سالاد سیب زمینی از آن سالاد های خاصی است که عاشقش می شوید چون هم بافت نرم در آن پیدا می شود هم بافت های ترد. اگر ورزشکار هستید مطمئناً از دیدن مواد موجود در سالاد خوشحال خواهید شد چون تمام چیزها ...

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

برطبق آمار بیکاری در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد جمعیت بیکار ایران را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و این پیامد تب مدرک‌گرایی در جامعه است که به شکل بیماری مزمن، بسیاری از خانواده‌های ایرانی ...

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

بهترین غذاهای شب عید

شب عید سفره تمام خانواده های ایرانی پر و پیمان و مملو از غذاهای متنوع و مختلف است. در حقیقت هر روستا، شهر یا شهرستانی براساس سنت و باورهایشان غذاهای رسمی و محلی مربوط به خود را در این شب طبخ می کنند. ...

طرز تهیه خورش ترشه کباب

همنطور که می دانید شهرهای شمالی منبع لذیذترین غذهای ایرانی هستند. خورش تورشه کباب یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که مخصوص شمال ایران است. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش تورشه کباب را منتشر می کند. طرز تهیه خورش تورشه کباب مواد لازم برای تهیه خورش تورشه کباب مرغ ...

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

سالادها از پیش غذاهای فوق العاده هستند که همراه با غذا سرو می شوند. سالاد فصل، سالاد میگو، سالاد مرغ و… از جمله سالادهایی هستند که در انواع مختلف رژیمی، گیاهی و… تقسیم بندی می شوند. در طرز تهیه سالاد ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

شیرینی مربایی با طعم زردآلو

اگر شما هم از طرفداران شیرینی های مربایی هستید، امروز برای شما روش تهیه ی شیرینی مربایی با طعم زردآلو را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید

شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. نوشته برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه شیرینی مخصوص سیزده بدر

این کوکی های خوشمزه را درست کنید و عصر روز 13 فروردین با چای میل کنید كوكي هاي خوشمزه را هم ميتوانيد به عنوان يك ميان وعده مقوي براي بچه ها در نظر بگيريد نوشته طرز تهیه کوکی نارگیلی خوشمزه شیرینی مخصوص سیزده بدر اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد ...

شیرینی گریپ فروت؛ به امتحانش می ارزه!

شیرینی گریپ فروت؛ به امتحانش می ارزه!

شیرینی گریپ فروت دسری جدید و خوشمزه است. این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 15 روز قابل نگهداری است.

تاریخ عسل و بادام زمینی است.

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهانه کیک زیبا - مریم کریمی: تاریخ, عسل, بادام زمینی-دسر شیک و مجلل را برای شما. مواد تشکیل دهنده در دسترس به تاریخ: 120 گرم کره نرم گرانول شکر 160 گرم تخم مرغ 2 عدد رنده پوست لیمو 2 S G آب لیمو تازه 2 عدد. س عسل 170 گرم بادام زمینی خام, 230 گرم پادشاه است مواد خمیر تاریخ: دقیق سرد 230 گرم کره سرد که در آن 210 گرم خانه شماره یک اسانس لیمو یک چهارم Am g پودر شکر 2 Q Q آب یخ دوم س. س   چگونه برای آماده سازی خمیر تاریخ: 1. داخل ماشین, مواد غذایی, آرد, کره, پودر قند صعود و اجرا به دستگاه تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط با هم و خرده نان صحبت می کنند. 2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.   3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.   4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.   5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.   6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید. طرز تهیه مواد میانی تارتلت:   1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.   2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.   3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.   4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.   5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.