مطالب مرتبط:

طرز تهیه سوقان سو

آکاایران: این غذا یه شام یا یه ناهار سبک وارزان میتونه باشه امیدوارم بدرد بخوره به گزارش آکاایران: ...

رولت کاهو با گوشت

رولت کاهو با گوشت

رولت کاهو با گوشت - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی آکایران :  ...

دستمال سفره میزتان را به 3 مدل زیر تزیین کنید

دستمال سفره میزتان را به 3 مدل زیر تزیین کنید

دستمال سفره یکی از مهم ترین اجزای تزیین میز نهارخوری تان است. در این مقاله 3 مدل زیبا برای تزیین دستمال  سفره را به شم ...

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: میوه ارایی شب یلدا , تزیین ...

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی در دنیا دو گروه انسان وجود ...

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی

میگو با شلیل کبابی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی  با طبع خنک و سبک و سریع الحضم را در منوی پیشنهادی خود جای نمیده ...

طرز تهیه رنگینک لقمه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه رنگینک لقمه ای مرحله به مرحله

رنگینک یکی از دسرهای لذیذ و پر کالری اصیل ایرانیه... این دسر به خاطر داشتن گردو و خرما خیلی مقوی هم هست و حالا که زمستونه کنار یه چای داغ خیلی میچسبه فقط حواسمون باشه که اصلا نباید تو خوردنش زیاده روی کنیم که به خاطر داشتن مقداری زیادی کره خیلی چاق کن ...

کوفته بادمجان +عکس

کوفته بادمجان +عکس

اگر جزو طرفداران بادمجان هستید این کوفته بادمجانی را تهیه کنید. مواد لازم: بادمجان: 2 عدد / تخم‌مرغ: 2 عدد / پنیر چدار: 100 گرم / پنیر پارمزان: یک‌چهارم پیمانه / گردو: یک‌دوم پیمانه / جعفری: یک‌دوم ...

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.مواد لازم: آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه سیر (ریز خردشده): یک حبه پیازچه (ریز ...

فیلم:  ۴ مدل پنکیک موزی خوشمزه

فیلم: ۴ مدل پنکیک موزی خوشمزه

برترین ها: اگر به دنبال یک صبحانه فوری،خوشمزه و مهم تر از همه سالم و رژیمی هستید پنکیک موز رو به شما پیشنهاد میکنیم. در این ویدیو 4 مدل پنکیک موزی را آموزش داده ایم.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری خواص باقالی ...

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

روزنامه هفت صبح - ماندانا زمانی: افزایش سرعت زندگی در سال های اخیر باعث شده اکثر توجه ها به سمت رستوران ها و غذاهایی برود که عموما به آنها فست فود گفته می شود. غذاهایی که در بهترین حالت هم نمی توان آنها را با چیزی مقایسه کرد که در خانه آماده می شود. بسیاری از ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فواید انواع چای را بشناسید

فواید انواع چای را بشناسید

آشنایی با انواع چای, فواید انواع چای, خاصیت چای آشنایی با انواع چای, فواید انواع چایدر این مطلب از ابرتازه ها درباره فواید انواع چای توضیحاتی را ...

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

تاریخ عسل و بادام زمینی است.

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهانه کیک زیبا - مریم کریمی: تاریخ, عسل, بادام زمینی-دسر شیک و مجلل را برای شما. مواد تشکیل دهنده در دسترس به تاریخ: 120 گرم کره نرم گرانول شکر 160 گرم تخم مرغ 2 عدد رنده پوست لیمو 2 S G آب لیمو تازه 2 عدد. س عسل 170 گرم بادام زمینی خام, 230 گرم پادشاه است مواد خمیر تاریخ: دقیق سرد 230 گرم کره سرد که در آن 210 گرم خانه شماره یک اسانس لیمو یک چهارم Am g پودر شکر 2 Q Q آب یخ دوم س. س   چگونه برای آماده سازی خمیر تاریخ: 1. داخل ماشین, مواد غذایی, آرد, کره, پودر قند صعود و اجرا به دستگاه تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط با هم و خرده نان صحبت می کنند. 2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.   3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.   4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.   5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.   6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید. طرز تهیه مواد میانی تارتلت:   1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.   2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.   3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.   4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.   5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.