مطالب مرتبط:
آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

شماهم از دوست داران کره ی بادام زمینی هستین؟ پس خوشحال باشین چون قراره امروز شکلات توپی کره بادوم زمینی درست کنیم. با اینکه این کره مثل کره های دیگه چرب هست اما چربی مفید هست و حتی به کاهش کلسترول هم کمک میکنه، مقدار کمی ازش میتونه چلوی گرسنگی رو بگیره در ع ...

طرز تهیه حریر بادام برای نوزاد

طرز تهیه حریر بادام حری بادام غذایی مقوی و خوش طعم برای نوزاد بالای شش ماه است. طرز تهیه این غذای سبک و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. آیا نوزاد شما وارد شش ماهگی شده است؟ برای اولین بار قرار است به او غذای جامد بدهید؟ بهترین غذای شروع کننده در شش ماهگی … ...

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده

خواص نارنگی برای سرفه و سرماخوردگی + خواص نارنگی برای معده خواص نار ...

طرز تهیه کیک آلبالویی دو تخم مرغه

مواد لازم برای کیک آلبالویی دو تخم مرغه   تخم مرغ: 2 عدد   شکر:یک و نیم پیمانه   پودرکاکائو:2 قاشق سوپ خوری   وانیل:یک چهارم قاشق چای خوری   بیکینگ پودر:نصف قاشق چای خوری   شیر و روغن:از هر کدام نصف پیمانه   آرد:2 پیمانه   آلبالو:200 گرم مواد لازم خمیر ...

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

مجله رنگی رنگی تا حالا حدود ۱۵۰۰۰ مطلب تولید کرده، مطالبی که هر کدوم به طریقی تلاش کردند شادی های کوچک رو به زندگی تون بیارن و دنیای شما رو رنگی تر کنند. حالا که به آخر سال ۹۶ رس ...

عصرانه های پنیری آخر هفته

عصرانه های پنیری آخر هفته

عصرهای روز تعطیل جان می دهد برای یک دورهمی دوستانه یا خانوادگی. بهانه این دورهمی می تواند یک عصرانه ساده باشد؛ عصرانه ای که نیاز به تدارکات چندانی ندارد. در اینجا هشت دستور ساده برای درست کردن عصرانه با پنیر را برای شما آورده ایم. ...

طرز تهیه کیک پوره سیب

کیک پوره سیب را می توانید در وعده صبحانه میل کنید. طعم این کیک شبیه به کیک قهوه است و خوردن آن با قهوه بسیار دلچسب می باشد. دستور تهیه این کیک خوشمزه را می خوانید. مواد لازم برای کیک پوره سیب شکر: 2 فنجان روغن: یک فنجان تخم مرغ: 2 عدد پوره سیب: 2 … ...

طرز تهیه شیرینی بهشتی برای عید

افراد مبتلا به آسم، تپش قلب، تصلب شرائين، کلسترول، نقرس، ديابت، سنگ کليه، هپاتيت روده و رماتيسم مجاز به مصرف کاکائو نمي باشند. نوشته طرز تهیه شیرینی بهشتی برای عید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید

پای موز یک شیرینی خوشمزه بهاری

روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید. نوشته پای موز یک شیرینی خوشمزه بهاری اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدا ...

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

سالادها از پیش غذاهای فوق العاده هستند که همراه با غذا سرو می شوند. سالاد فصل، سالاد میگو، سالاد مرغ و… از جمله سالادهایی هستند که در انواع مختلف رژیمی، گیاهی و… تقسیم بندی می شوند. در طرز تهیه سالاد ...

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ غذای رژیم ...

مواد غذایی مقوی برای کودکان, پوره, میوه, سالاد

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر شما می خواهید یک نوزاد سالم است. برای آماده سازی مواد غذایی. توصیه های بهداشتی توجه داشته باشید: قبل و بعد از آماده سازی مواد غذایی شستن دست ها. اگر دست خود را مجروح شده است. قبل از آماده کردن مواد غذایی با موقعیت برای بستن زخم. غذاهای خوب بپزد. کودک غذا آماده است. غذاهای پخته شده مانند تعمیر و نگهداری مناسب است. مانده غذاها را بلافاصله سرد در یک ظرف در بسته داخل یخچال.نگه داشتن مواد غذایی در دمای اتاق باعث فساد مواد غذایی. غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید. غذاهای خام و پخته را مجزا نگه‌دارید. محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید. غذاها را از دسترس حشرات و جوندگان دور نگه‌دارید. آب پاکیزه مصرف کنید. مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.  پوره سالاد میوه مناسب برای نوزادان 6 تا 9 ماه است و زمان لازم برای تهیه آن 20 دقیقه است.مواد لازم برای 350 میلی‌لیتر شلیل یا هلو         1 عددسیب بزرگ            1 عددگلابی رسیده         1 عددطالبی کوچک         یک‌چهارم عددروش تهیههلو یا شلیل را نصف کرده، پوست و هسته آن را گرفته و آن را کاملا خرد کنید. در مورد سیب، گلابی و طالبی نیز همین کارها را انجام دهید. میوه‌های خردکرده و 15 میلی‌لیتر – یک قاشق چایخوری - آب را در یک ظرف بریزید. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا مواد به مدت 10دقیقه با هم بجوشند تا زمانی‌که میوه‌ها کاملا نرم شوند.آن‌گاه میوه‌ها را در کاسه‌دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا میوه‌ها پوره شود. قبل از دادن پوره به کودک، دمای آن را کنترل کنید. باقیمانده پوره را در ظرفی دردار ریخته و آن را سریعاً به یخچال منتقل کنید. پوره باید از قبل 24 ساعت مصرف شود.نکته: این پوره را در فریزر نیز می‌توانید نگهداری کنید.