مطالب مرتبط:

دستور پخت هویج پلو با مرغ

هویج پلو با مرغ یک غذای ایرانی است. این پلو خیلی آسان تهیه می شود و غذای لذیذ ...

دستور پخت برگه پلو

برنج را از چند ساعت قبل خیس می­ کنیم. پیاز را با 2 قاشق روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم تا تفت بخورد زردچوبه و فلفل سیاه را هم به گوشت ...

دستمال سفره میزتان را به 3 مدل زیر تزیین کنید

دستمال سفره میزتان را به 3 مدل زیر تزیین کنید

دستمال سفره یکی از مهم ترین اجزای تزیین میز نهارخوری تان است. در این مقاله 3 مدل زیبا برای تزیین دستمال  سفره را به شم ...

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: اگه از دنبال کننده های مطالب سای ...

طرز تهیه گالانتین مرغ کامل

طرز تهیه گالانتین مرغ کامل

طرز تهیه گالانتین مرغ کامل - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی  با اینکه ...

طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهرهای مختلف استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی‌هاست. مواد لازم برای درست کردن کباب ترش برای ۳ نفرگوشت راست ...

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه کیک تولد خانگی طرز تهیه کیک تولد خانگی شکل ...

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

روزنامه هفت صبح - ماندانا زمانی: افزایش سرعت زندگی در سال های اخیر باعث شده اکثر توجه ها به سمت رستوران ها و غذاهایی برود که عموما به آنها فست فود گفته می شود. غذاهایی که در بهترین حالت هم نمی توان آنها را با چیزی مقایسه کرد که در خانه آماده می شود. بسیاری از ...

سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

وب سایت دونفره: زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه ...

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

باقلوای شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانیان است و چیز کیک هم یکی از شیرینی های پرطرفدار است. در این نوشتار به شما آموزش می دهیم که چگونه این دو شیرینی خوشمزه را به صورت ترکیبی با هم درست کنید. مواد لازم برای شربت عسل دارچین برای روی باقلوا شکر دانه ریز  1 فنجان مع ...

فیلم: انچیلادای مرغ و کدو سبز

فیلم: انچیلادای مرغ و کدو سبز

برترین ها: انچیلادای مرغ و کدو سبز غذایی خوشمزه، آسان پخت و باب میل همه است.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.     ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

چگونه برای آماده سازی یک کیک آلبوم خوشمزه است

طرز تهیه کیک آلبالوی خوشمزه

مواد لازم:   گیلاس بدون هسته یک لیوان آرد دو فنجان و نیم شکر فنجان و نیم خانه تعدادی از ماست یک و نیم فنجان روغن مایع سه چهارم فنجان بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چای خوری     روش تهیه:   1. اولین و مهمترین فر را در 180 درجه سانتی گراد روشن است.بعد تخم مرغ و شکر و وانیل به مدت پنج دقیقه با همزن برقی ما کشدار و کرم رنگ است.امروز دوغ و روغن مایع را اضافه کنید و زمان ما. آرد (یک قاشق غذا خوری از آرد Ltd گیلاس کنار) بکینگ پودر به آن در زمان بعدی شما برای اضافه کردن مواد است.در حال حاضر کف قالب کاغذ روغنی بگذارید و با روغن مایع پایین قایق و در مورد چربی و همه ما قالب آرد بود.   2. نیمی از مواد کیک را در قالب می‌ریزیم و نصف آلبالو را با مقدار کمی آرد آغشته می‌کنیم. حتماً این کار را انجام دهید چون باعث می‌شود آلبالو به ته کیک نرفته و وسط کیک باقی بماند. بعد آلبالوها را روی مواد کیک می‌چینیم و باقی مانده مواد کیک را در قالب می‌ریزیم.   3. کیک را در فر که از قبل روشن کرده بودیم به مدت 40 تا 50 دقیقه قرارمی دهیم. یک ربع قبل از اینکه کیک را از فر دربیاوریم باقی مانده آلبالو را روی کیک می‌چینیم و یک قاشق غذاخوری شکر روی آلبالوها می‌پاشیم و دوباره کیک را در فر قرار می‌دهیم.در این مرحله گریل فر را به مدت یک ربع روشن می‌کنیم تا روی کیک طلایی شده و شکر کمی ذوب شود.البته باید مواظب باشید روی کیک نسوزد و فقط رنگش کمی تیره شود. انتهای پیام/